Η εταιρεία


Η εταιρεία EYROBABY – ΕΥΘΥΜΙΟΥ ξεκίνησε την επιτυχημένη της πορεία το 1979 και σήμερα – μετά από 35 χρόνια αποτελεί μια από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις στον χώρο του γάμου της βάπτισης και των ειδών συσκευασίας, διαμορφώνοντας με τις επιλογές της, τις τάσεις της αγοράς κάθε χρονιά.

Το έτος της ίδρυσης ο Βασίλης Ευθυμίου με την συζυγό του Βάσω ξεκινούν μια μικρή οικοτεχνία αφού διακρίνουν την επερχόμενη άνοδο του εμπορίου της χώρας. Επενδύουν την δημιουργικότητα τους κατασκευάζοντας καταρχήν πάνινες κούκλες ,οι οποίες γίνονται ανάρπαστες σε όλη την Αθήνα και οι δημιουργοί εισέρχονται δυναμικά στο σημερινό αντικείμενο της εταιρείας. Επενδύοντας, τόσο σε κτιριακά, τεχνολογικό εξοπλισμό όσο και στο ανθρώπινο δυναμικό της, καταφέρνει να αναπτύσσεται και να βρίσκεται πάντα μπροστά από τις εξελίξεις της αγοράς.

Σημαντικός σταθμός της ιστορίας της, είναι το 1997 όταν οι δύο γιοί τους Γιώργος και Στάθης, παραλαμβάνουν την σκυτάλη – ο πρώτος στον τομέα των αγορών και ο δεύτερος στον εμπορικό και οικονομικό τομέα. Επενδύουν σε δομές τέτοιες που κάνουν ευκολότερη , την επιλογή και την αγορά για τους πελάτες της επιχείρησης, λειτουργώντας πάντα συμβουλευτικά σε απορίες που έχουν η διευκρινήσεις που χρειάζονται. Με τις φρέσκιες ιδέες και το κέφι της νεας γενιάς η εταιρεία πρωτοπορεί στον ιδιαίτερο χώρο του γάμου της βάπτισης και των ειδών συσκευασίας.

Η έμφαση στην ποιότητα και την καινοτομία επιβεβαιώνεται από την αναζήτηση για ότι καλύτερο υπάρχει στην παγκόσμια αγορά και την εισαγωγή έξυπνων και καλαίσθητων προϊόντων. Η συνεχής βελτίωση αποτελεί την κύρια αξία της εταιρίας , της οποίας στόχοι είναι η ποιότητα, η αξιοπιστία και η εξυπηρέτηση των πελατών της, υιοθετώντας το μότο του ιδρυτή :

Προσπαθώντας για το αδύνατο κατορθώνουμε το καλύτερο δυνατό !

23/03/2017

Με μοναδικά σχέδια και ιδιαίτερες προτάσεις υποδέχεται τη νέα σεζόν η πρωτοπόρα εταιρεία Β ΕΥΘΥΜΙΟΥ & ΥΙΟΙ Ο.Ε. Διακοσμητικά μεταλλικα στοιχεια που είναι κατάλληλα για μπομπονιέρες γαμου και βάπτισης πανω σε πετρα και ξυλο. Στόχος μας είναι να αγγίξουμε το απόλυτο στην καλαισθησία πάντοτε με την προσωπική μας φροντίδα και επίβλεψη. Επικοινωνήστε μαζί μας για το κόστος . ..

Περισσότερα
22/02/2016

Με μεγάλη επιτυχία σημειώθηκε και φέτος, όπως κάθε χρόνο η μεγάλη έκθεση χοντρικής της euroline στο Μεκ Παιανίας. Και όπως κάθε χρόνο φυσικά και ήμασταν εκεί... ..

Περισσότερα
22/11/2015

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΟΙ ΓΑΜΟΙ ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΠΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΗΚΑ ΑΦΗΣΑΝ ΕΠΟΧΗ….. Πρίγκιπας  Ρενιέ και  Γκρέις Κέλι. Κάποιοι έγιναν στα φανερά, κάποιοι κατάφεραν να παντρευτούν στα κρυφά, με πολλούς ή με ελάχιστους καλεσμένους, ωστόσο οι γάμοι τους ήταν το ίδιο εντυπωσιακοί και στοίχισαν πολλά εκατομμύρια. Κάποιοι είχαν το τέλειο love story που κρατάει μέχρι και σήμερα, ενώ κάποιοι άλλοι έληξαν άδοξα. Πρίγκιπας Ρενιέ και Γκρέις Κέλι. -Αν ..

Περισσότερα
  • maestro
  • visa