Πολιτική απορρήτου


1. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

1.1. Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων των Χρηστών της Ιστοσελίδας υπόκειται στους παρόντες Όρους Χρήσης, στην Πολιτική Χρήσης των Cookies (Cookies Policy), στους εκάστοτε Όρους Συμμετοχής των διαγωνισμών καθώς επίσης και στα οριζόμενα στο εθνικό, κοινοτικό και διεθνές δίκαιο σχετικά με την προστασία του ατόμου από την διαχείριση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως εκάστοτε ισχύει.

1.2. Οποιαδήποτε ενδεχόμενη μελλοντική σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο της παρούσας ανακοίνωσης. Σε κάθε περίπτωση η eurobaby διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον σχετικό νομικό πλαίσιο. Συνεπώς, οι παρόντες όροι προστασίας προσωπικών δεδομένων μπορεί να αναθεωρούνται και να ενημερώνονται οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Οι Χρήστες παρακαλούνται να ελέγχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους εν λόγω όρους για τυχόν αλλαγές, καθώς η συνεχής χρήση της Ιστοσελίδας συνεπάγεται ότι αποδέχονται όλες τις ενδεχόμενες τροποποιήσεις αυτών.

1.3. Ο διαχειριστής της Ιστοσελίδας συλλέγει προσωπικά στοιχεία των Χρηστών του, μόνο όταν αυτοί οι ίδιοι εκουσίως τα παρέχουν. Ως προσωπικά στοιχεία ορίζονται είναι τα στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον προσδιορισμό της ταυτότητας ή την επικοινωνία με κάποιο άτομο, καθώς και άλλα στοιχεία που αφορούν το εν λόγω άτομο.

1.4. Κατά την εγγραφή σας για συμμετοχή σε κάποιο διαγωνισμό-υπηρεσία της Ιστοσελίδας, το eurobaby θα ζητήσει από εσάς τη ρητή σας συναίνεση, προκειμένου ο διαχειριστής της Ιστοσελίδας να μάθει τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου αποκλειστικά με σκοπό την επικοινωνία. Η eurobaby δεν αποκτά πρόσβαση ή γνώση, ούτε αποθηκεύει τους κωδικούς σας.

1.5. Ρητώς σημειώνεται ότι μόνο στα πλαίσια των διαγωνισμών και μόνο εφόσον οι Χρήστες αποδεχθούν τους σχετικούς Όρους Συμμετοχής, η eurobaby θα τηρήσει αρχείο με προσωπικά δεδομένα των Χρηστών που συμμετέχουν σε αυτά και συγκεκριμένα θα τηρήσει αρχείο με α) ονοματεπώνυμο, β) ηλεκτρονική διεύθυνση (email), τα οποία θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας για το σκοπό του εκάστοτε διαγωνισμού.

1.6. Οι Χρήστες αναγνωρίζουν ότι τα στοιχεία αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία της Ιστοσελίδας. Σε καμία περίπτωση η eurobaby δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά στοιχεία των Χρηστών χωρίς τη συγκατάθεση αυτών. Παράλληλα, η eurobaby διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων των Χρηστών και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

23/03/2017

Με μοναδικά σχέδια και ιδιαίτερες προτάσεις υποδέχεται τη νέα σεζόν η πρωτοπόρα εταιρεία Β ΕΥΘΥΜΙΟΥ & ΥΙΟΙ Ο.Ε. Διακοσμητικά μεταλλικα στοιχεια που είναι κατάλληλα για μπομπονιέρες γαμου και βάπτισης πανω σε πετρα και ξυλο. Στόχος μας είναι να αγγίξουμε το απόλυτο στην καλαισθησία πάντοτε με την προσωπική μας φροντίδα και επίβλεψη. Επικοινωνήστε μαζί μας για το κόστος . ..

Περισσότερα
22/02/2016

Με μεγάλη επιτυχία σημειώθηκε και φέτος, όπως κάθε χρόνο η μεγάλη έκθεση χοντρικής της euroline στο Μεκ Παιανίας. Και όπως κάθε χρόνο φυσικά και ήμασταν εκεί... ..

Περισσότερα
22/11/2015

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΟΙ ΓΑΜΟΙ ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΠΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΗΚΑ ΑΦΗΣΑΝ ΕΠΟΧΗ….. Πρίγκιπας  Ρενιέ και  Γκρέις Κέλι. Κάποιοι έγιναν στα φανερά, κάποιοι κατάφεραν να παντρευτούν στα κρυφά, με πολλούς ή με ελάχιστους καλεσμένους, ωστόσο οι γάμοι τους ήταν το ίδιο εντυπωσιακοί και στοίχισαν πολλά εκατομμύρια. Κάποιοι είχαν το τέλειο love story που κρατάει μέχρι και σήμερα, ενώ κάποιοι άλλοι έληξαν άδοξα. Πρίγκιπας Ρενιέ και Γκρέις Κέλι. -Αν ..

Περισσότερα
  • maestro
  • visa